Leder efter et eventbureau

Jeg har igennem en rum periode, ledt efter et event bureau. Jeg har før anvendt et i forbindelse med kreativ teambuilding på arbejdet.

I september sidste år skete det endelig. Anders spurgte om jeg ville være hans for evigt, og nu er vi ved at planlægge vores drømmebryllup nu til august. Efter adskillige samtaler tog vi en beslutning om at arbejde videre med mit forslag om at have et stort partytelt som lokale til festen. Argumenterne for at holde vores bryllup i et telt var faktisk for mange. Dertil var min kæreste og jeg forrige sommer med til min søsters bryllupsfest, som blev fejret i et flot partytelt ved deres nyerhvervede murermestervilla. Dengang udgjorde teltet en unik kulisse for bryllupsfesten. Den afgørende årsag til at holde bryllupsfesten i et partytelt var prisen. Hvis man for alvor ser på udlejningslokalerne her i hovedstaden, er udvalget ret begrænset. Til trods for at der kan siges at være mange muligheder, er det nemlig svært at opspore et festlokale, som lever op til mig og min kærestes forestillinger og oven i købet kan benyttes til en ok pris. Vælger mig og min forlovede et elegant partytelt er det imidlertid muligt for min kommende mand og jeg at få en uhøjtidelig ramme for brylluppet, som vi vil kunne møblere ud fra vores ønsker. Samtidig giver den slags telte os mulighed for at åbne op ud mod den smukke have. Hele herligheden til en særdeles attraktiv pris. På nuværende tidspunkt i planlægningsprocessen er det store spørgsmål, hvorledes vi køber eller lejer det optimale partytelt til vores store dag til sommer. Som følge heraf vil jeg gerne høre, om der er nogen af jer læsere, som har prøvet at holde deres bryllupsfest i et partytelt. F.eks. kunne vi godt tænke os at finde ud af, hvorvidt der måske er telte, som der prismæssigt kan betale sig at købe ift. at leje et af denne slags telte. Mig og min kæreste leder ydermere efter nogle gode råd eller anbefalinger ift. valget af service og interiør foruden et egnet cateringfirma, som der kan lave maden og ikke mindst kagen til brylluppet til trods for, at receptionen og festen holdes i et telt. telt, telte, partytelt – skal slettes
144 Hold bryllupsbudgettet nede ved at investere i et festtelt i baghaven Sidste år deltog vi i hans lillebrors reception og bryllupsfest, som blev afholdt i et elegant festtelt ved deres villa. Dengang dannede teltet en indbydende baggrund for brylluppet. Vi har siden da været optaget af at planlægge rammerne for vores bryllup til næste juli. Nu traf vi en beslutning om at anvende et festtelt som ramme for bryllupsfesten. Det stod nemlig hurtigt klar for os, at incitamentet for at holde vores bryllup i et telt faktisk er meget besnærende ift. til vores pengepung. Ser man nærmere på receptionslokalerne her i hovedstaden, er udvalget faktisk ret lille. Skønt der kan siges at være et væld af alternativer, er det ikke desto mindre svært at finde et udlejningslokale til brylluppet, som opfylder vores ønsker og tillige kan lejes til en ok pris. Køber eller lejer min kærste og jeg et festtelt er det imidlertid muligt for os at sikre os et uhøjtideligt lokale, som vi vil kunne møblere og pynte op nøjagtigt som vi har lyst til. Endvidere giver et festtelt os mulighed for at åbne ud mod den smukke have. De fordele får min forlovede og jeg til en fordelagtig pris ift., hvis vi investerer i et receptionslokale. Prisen er af den årsag den mest tungtvejende grund til at afholde bryllup i et telt. Spørgsmålet er nu, hvorledes mig og min forlovede får det bedste telt eller festtelt til både receptionen og bryllupsfesten. Således vil jeg gerne høre, hvorvidt der er en af jer, som ønsker at berette om deres oplevelse af at afholde en bryllupsfest eller lignende i et af denne slags festtelte. Blandt andet leder vi efter jeres gode råd om valg af interiør og service foruden egnede cateringfirmaer, der ville kunne lave al maden til brylluppet selvom, at festen fejres i et festtelt i den smukke have. Samtidig kan vi godt tænke os at høre, hvorvidt der måske er telte til bryllupper o.lign., som kan betale sig at investere i i forhold til at leje. Har du selv, eller eller nogen i din din omgangskreds holdt en bryllupsfest eller en anden fest i et et eller flere telte? Så bidrag til at garantere os en perfekt bryllupsfest ved at del dine erfaringer og gode råd med os.
Spar penge på bryllupsbudgettet ved at leje nogle partytelte i jeres baghave Sidste måned blev drømmen til virkelighed. Søren gav mig en fantastisk forlovelsesring, og kort efter begyndte vi at planlægge vores drømmebryllup til juni. Nu har vi valgt at satse på et af de der store telte til at danne ramme om bryllupsfesten. Rationalerne for at fejre receptionen samt festen i et enormt partytelt var simpelthen for overbevisende. Dertil deltog min kæreste og jeg forrige sommer i hans lillesøsters stort anlagte bryllup, som blev afholdt i et kæmpe partytelt i haven ved deres murermestervilla. Ved den lejlighed udgjorde det lejede partytelt en rustik ramme for deres bryllup. Det lave omkostningsniveau er det bærende argument for at afholde brylluppet i et partytelt i vores have. Når man undersøger udlejningslokalerne her i Storkøbenhavn, er valgmulighederne faktisk forholdsvist få. Trods det at der er mange valgmuligheder, er det nemlig praktisk talt umuligt at lokalisere et receptionslokale, som der tilfredsstiller vores begges forestillinger og samtidig er til at betale. Vælger vi et eller flere telte til receptionen og bryllupsfesten, får vi imidlertid en chance for at skaffe et personligt lokale til vores bryllup, som vi må indrette og pynte op ud fra vores ønsker. Samtidig giver denne type telte os mulighed for at åbne op ud til den smukke have. Alle de fordele får vi til en attraktiv pris. Spørgsmålet er nu, hvordan mig og min kæreste investerer i de mest passende partytelte til vores bryllupsfest til august. Som følge heraf vil jeg gerne høre, hvorvidt der måske er nogen, der har prøvet at holde bryllupsfesten i et af denne slags telte. For eksempel har vi brug for at få et indtryk af, hvorvidt der kunne tænkes at være gode partytelte, der kan betale sig at investere i i forhold til at leje et telt. Samtidig mangler vi gode råd eller anbefalinger i forhold til vores valg af service, borde og stole samt gode cateringfirmaer, der kan producere hele menuen til brylluppet trods det, at det er i nogle partytelte.